9 thoughts on “ Стамена - Татјана Лазаревска* - Татјана Лазаревска (Cassette)

  1. Тетјана Лазаревска е родена на година во Тетово. По професија е дипломиран економист. По завршувањето на студиите, до .
  2. Taтјана Лазаревска само што се врати во Македонија и направи нешто сосема неочекувано (ФОТО) Македонската фолкерка Татјана Лазаревска заедно со своето семејство веќе неколку години.
  3. Вечер - Дека социјалните мрежи, за жал, од поодамна се опасни за живот, се потврдува и деновиве. Иако живее далеку од Македонија и Европа, популарната фолк-пејачка Татјана Лазаревска, која сега е жителка на Австралија.
  4. Татјана Лазаревска е мета на закани: Македонската пејачка во Австралија добива заканувачки пораки – ardrescioupeugedoc.tradsisnisimpkittrenmonthorbafftadcase.co Сузана Турунџиева во бикини изгледа како авион (фото).
  5. Сподели Македонската фолкерка Татјана Лазаревска заедно со своето семејство веќе неколку години живее во Австралија.
  6. Кога станува збор за приватноста, Лазаревска нема тајни, па често знае да се пофали со некоја семејна фотографија со нејзиниот сопруг и синот.
  7. Македонската пејачка Татјана Лазаревска, на почетокот на летото се врати во Македонија и порача дека ќе биде тука три месеци. По работниот период, по неколку настапи во регионот и фотосесии.
  8. Но, постојат и оние кои се издвојуваат од ова па со задоволство ги откриваат своите години. Една од тие жени е и пејачката Татјана Лазаревска која денес го .
  9. Фолк- пејачката Татјана Лазаревска се врати во Австралија, каде веќе пет години живее со сопругот Новица и двата сина, Стефан и Петар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *